قیمت سکه و ارز
۱۴۰۲/۰۷/۲۷ - ۱۴:۰۰

اظهارات ملی پوشان درباره جنایات ضهیونیست ها در غزه

بازیکنان تیم ملی فوتبال در حمایت از مردم مظلوم فلسطین چه گفتند؟

اظهارات ملی پوشان درباره جنایات ضهیونیست ها در غزه

به گزارش سراج24؛ در شرایطی که بازیکنان و کادرفنی تیم ملی فوتبال کشورمان در ۲ بازی مقابل اردن و قطر با بستن بازوبند مشکی و انداختن چفیه، حمایت خود را از مردم مظلوم فلسطین مقابل حملات وحشیانه و کشتارهای بی‌رحمانه مردم رژیم غاصب صهیونیستی نشان دادند، برخی از آنها در بازگشت به تهران به اعلام نظر در این مورد پرداختند.

شجاع خلیل‌زاده گفت: همه بازیکنان تیم ملی از این واقعه ناراحت هستیم. این موضوع را خدمت همه مردم تسلیت گفته و از کشتار کودکان فلسطینی به عنوان یک انسان واقعا ناراحت شدیم.

پیام نیازمند اظهار داشت: جنگ کلا اگر در هر جای دنیا اتفاق بیفتد و هر کودک، خانواده و هر انسان مظلومی جانش را از دست بدهد، واقعا ارزش هیچ چیزی ندارد. امیدوارم صلح در همه جای دنیا برقرار شود.

مرتضی پورعلی‌گنجی گفت: امیدوارم جنگ زودتر تمام شود و همه مردم از جمله فلسطینی‌های عزیز در صلح و آرامش زندگی کنند.

منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••